ГУР атакувало нафтобазу в Орлі, щось вибухало і в Курську (ФОТО)


16:2709.01.2024

Головне управління розвідки МО за сприяння Мінцифри та фонду “Повернись Живим” за допомогою дронів атакувало нафтобазу та енергетичне підприємство у місті Орел Орловської області РФ.

Про це Суспільному повідомило джерело в спецслужбах.

“Цілі уражено. Триває дорозвідка”, — зазначив у коментарі співрозмовник.

ГУР атакувало нафтобазу в Орлі, щось вибухало і в Курську (ФОТО) 1
ГУР атакувало нафтобазу в Орлі, щось вибухало і в Курську (ФОТО) 5
ГУР атакувало нафтобазу в Орлі, щось вибухало і в Курську (ФОТО) 3
ГУР атакувало нафтобазу в Орлі, щось вибухало і в Курську (ФОТО) 6

Раніше губернатор Орловської області Андрєй Кличков заявляв про падіння двох БПЛА на об’єкт нафтобази “Орелнефтепродукт” на Семінарській вулиці у місті Орел. Він стверджував, що дрон упав у пустий резервуар.

Також, за словами посадовця, внаслідок атаки розпочалася пожежа й на місці події працювали екстрені служби. Своєю чергою очевидці говорили, що другий безпілотник атакував компанію “Ореленерго”, яка забезпечує область світлом.

До слова, російське місто Орел розташоване за майже 200 кілометрів від північно-східного кордону України, що може свідчити про зростання можливостей української зброї.

Окрім того, гучно й у Курській області. Росіяни пишуть про «роботу ППО».

Російські ЗМІ також повідомляють, що нібито три дрони збили в небі над курськом, усі вони летіли до району міжнародного аеропорту ім. Гуревича.

Також російська ППО нібито відпрацювала по безпілотниках над містом Курчатовим та в районі села Горналь. В останньому від падіння уламків постраждала жінка — її госпіталізували у тяжкому стані з осколковими пораненнями.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube