Свято продовжується. Безугла відправляє “Квартал” на фронт, акторка скандального номера звернулась до “проплачених тварєй” (ВІДЕО)


07:3404.01.2024

Нардепка від “Слуг народу” Мар’яна Безугла вирішила розширити свій вплив на країну і тепер радить не тільки Залужному, а й оберігає президента від згубного впливу колишніх товаришів по цеху і вирішує, кого відсилати на фронт через невдалі жарти чи моральні помилки.

Свято продовжується. Безугла відправляє "Квартал" на фронт, акторка скандального номера звернулась до "проплачених тварєй" (ВІДЕО) 1
Свято продовжується. Безугла відправляє "Квартал" на фронт, акторка скандального номера звернулась до "проплачених тварєй" (ВІДЕО) 3

Так вона прокоментувала скандальний номер в новорічному концерті “Кварталу”.

А акторка студії “Квартал 95” Ірина Гатун, яка виконала роль переселенки зі Скадовська, записала відео, у якому перепросила у тих, кого образили подібні жарти. Але тільки у них, бо є ще й інші.

Свої вибачення акторка Ірина Гатун опубліковала у соцмережі.

“Суть номера була в тому, що українці зобов’язані говорити рідною мовою”, – пояснила вона і звернулася до українців, яких обурив її сценічний образ.

“Перед тими, кого це образило я прошу вибачення, щирі. Але тим проплаченим тварям, які спеціально піднімають хейт, я хочу сказати, що ви та ваш Путін – х**ло”, – додала Гатун.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube