Росіяни ввечері завдали 6 ударів по Харкову і один по Одесі, у Харкові – 16 постраждалих (ДОДАНО ФОТО)


21:0030.12.2023

Сьогодні, 30 грудня, ввечері росіяни завдали понад шість ударів по Харкову, зокрема вдарили по центру міста.

Є пошкодження цивільної інфраструктури, повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, повідомляє УНН. 

Трохи згодом видання поінформувало з посиланням на мера Харкова Ігоря Терехова, що внаслідок удару армії рф по центру Харкова, попередньо, немає загиблих, а кількість постраждалих сягнула 16 осіб.

За словами голови Харьківської ОВА Олега Синєгубова, всього госпіталізували на цю хвилину 8 людей.

“Серед постраждалих внаслідок удару окупантів по багатоквартирному житловому будинку – хлопець 16 років, госпіталізований із уламковими пораненнями до лікувальної установи, стан – середній. Медики надають всю необхідну допомогу”, – написав Синєгубов. 

Як повідомив керівник Харківської обласної прокуратури Олександр Фільчаков, росіяни обстріляли  центр Харкова ракетами С- 300. Пошкоджений готель, він був частично зруйнований. Також одна з ракет потрапила в житловий будинок. 

 Як додав Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, після ударів по Харкову домедичну допомогу рятувальники надали 7 людям, з яких 2 дітей. Серед потерпілих – журналіст із Великої Британії.

Також надзвичайники та поліцейські евакуювали із пошкодженого будинку 8 осіб, передавши їх лікарям та психологам.

Також сьогодні в передвечірній час ворог здійснив ракетний удар по Одесі, повідомили в Оперативному командуванні «Південь».

«З літака тактичної авіації, який заходив з акваторії Чорного моря, випустив авіаційну керовану ракету Х-59, яка влучила по території одного з підприємств. Люди не постраждали», – йдеться в повідомленні.

Військові попереджають про активність ворога щодо запуску БпЛА типу “Shahed-136” і закликають не ігнорувати повітряні тривоги.

Як повідомляло Інше ТВ, Кількість жертв ракетного удару росіян 29 грудня по Одесі збільшилась до 5.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube