В Макіївці знищили “особливих спецпризначинців” – вороги кажуть про зраду


10:3724.12.2023

Про цдар по Маківції, який призвів до втрати великої групи особливо засекречених диверсантів пише російський паблік Кремлевская табакерка.

“За даними трьох наших джерел – у Генштабі та серед військових, які перебувають на Донбасі – трагедія сталася в Макіївці в четвер, 21 грудня. Але про її наслідки стало відомо тільки зараз.

Українці тоді завдали удару по Макіївці (про нього було відомо, зокрема, повідомлялося про пошкодження газопроводу). “Наслідки удару були серйозними, палав газопровід, були моторошні фото і відео з Макіївки. Але противник, на жаль, влучив не тільки по газопроводу”, – сказав один із наших співрозмовників.

За його словами, “було накрито і тимчасову розташовуваність наших бійців”. Загинули, за попередніми даними, 34 людини. Точну цифру встановити складно, оскільки тіла деяких загиблих просто згоріли. Ще 11 осіб поранено.

“Це були особливі військові. Дуже особливі. Досі складно усвідомити, наскільки це страшна втрата для всієї Росії”, – вважає наш співрозмовник у Генштабі.

Інший пояснив, що означають ці слова: “Там загинули спецпризначенці, які пройшли специфічну підготовку. Вони мали працювати на різних напрямках фронту, наводити страх на ворога. Але не встигли”. За його інформацією, серед загиблих були кілька досвідчених інструкторів і багато елітних спецпризначенців, загибель яких – величезна втрата для всієї нашої армії.

“Зазвичай такі військові не збираються разом. Їх звезли в одну располагу, щоб дати завдання і скоординувати роботу. І саме в цей момент ворог вдарив. Просто жах”, – також розповіло джерело”.

Представник Генштабу не знає, чи навів хтось ворожі ракети і снаряди на “особливих військових”, чи так співпало. При цьому він закликав силовиків “активніше боротися зі зрадниками і диверсантами в ДНР, через яких у нашої армії зараз дуже великі проблеми”, – йдеться у повідомленні.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube