Дивна реакція Зеленського на питання щодо коментів Безуглої про Залужного


21:2119.12.2023

У Володимира Зеленського на пресконференції спитали про ставлення до критики головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного народною депутаткою із президентської фракції “Слуга народу” Мар’яною Безуглою.

“Пан Залужний – також мій представник, як і всі ті, кого я призначав або хто зі мною прийшов. Комусь я дуже вдячний, за когось соромно. А з приводу будь-яких коментів у Фейсбуці, вибачте, я не займаюся цим. У мене немає часу на ці зайві щоденні діалоги, безрезультативні”, – сказав Зеленський на пресконференції в середу в Києві.

Він наголосив, що всім треба щодня працювати на результат, а не коментувати ті чи інші дії в соціальних мережах.

“Вони всі дуже люблять коментувати, лайкати у фейсбуці, вони дуже часто там спілкуються. У них є діалоги, вони з перших днів, то разом їздять на фронт, то вони лаються. Це складні питання, чесно, для мене. Я тому вам і сказав, мені здається, нам усім потрібно давати результат державі, щоденно, а селфі – встигнемо”, – зазначив Зеленський.

Але, судячи з усього сказаного, він таки в курсі фейсбучних баталій, хоч і робить вигляд, що це його не стосується. Для чого тоді взагалі була ця пресконференція, якщо Зеленський не хоче говорити про те, що дійсно хвилює суспільство.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube