В США торнадо зірвав дах і підняв в повітря 4-місячного малюка – його потім знайшли на дереві живим (ФОТО)


22:3316.12.2023

Чотиримісячну дитину знайшли живою “милістю Божою”, повідомили її батьки після того, як малюка віднесло торнадо в американському штаті Теннессі.

Подружжя розповіло, що смертоносний торнадо в суботу пошматував їхній будинок на колесах, підняв в повітря люльку з дитиною в ній, повідомляє ВВС.

Дитина вижила, її знайшли на поваленому дереві під проливним дощем.

Малюк, його однорічний брат і батьки отримали лише незначні порізи та забої.

Коли торнадо наблизився, мати двох дітей, 22-річна Сідні Мур, сказала, що дах їхнього мобільного будинку зірвало вітром.

“Верхівка торнадо опустилася й підхопила люльку з моєю дитиною – Лордом – у ній”, — сказала пані Мур місцевій інформаційній станції. “Він був першим, хто піднявся ( у повітря. – Ред.)”.

Її хлопець – батько хлопчика – кинувся, щоб захистити Лорда в люльці, але в кінцевому підсумку його також підхопило торнадо.

наслідки торнадо

“Він просто тримався за люльку весь час, і їх носило по колу, як він сказав, а потім їх розкидало”, — сказала пані Мур.

Коли це відбувалося, пані Мур схопила свого однорічного сина Прінстона.

“Щось у мені просто підказало мені бігти і стрибнути на свого сина, – розповідає пані Мур. – Буквально в той момент, коли я стрибнула на нього, стіни впали”.

“Я була наче розчавлена. Я не могла дихати”, – згадує пані Мур.

Після того, як торнадо минуло, пані Мур змогла вибралися з-під завалів разом із Прінстоном. Вона та її партнер негайно почали пошуки Лорда.

Після пошуків під проливним дощем, вони знайшли дитину на дереві.

“Я думала, що він мертвий, – сказала пані Мур. – Я була майже впевнена, що він мертвий і ми його не знайдемо. Але він тут, і це з ласки Божої”.

Прінстон та Лорд
Підпис до фото. Прінстон та його молодший брат Лорд пережили торнадо

Сестра пані Мур, Кейтлін Мур, заснувала сторінку на краудфандинговій платформі GoFundMe, щоб допомогти родині після того, як торнадо повністю знищило їхню машину та будинок.

Діти та пані Мур залишилися лише з незначними порізами та синцями, але в її партнера зламана рука і плече, каже Кейтлін Мур.

Згідно з описом на GoFundMe, Лорд “виглядав так, ніби його обережно поклали на дерево” — ніби “янгол безпечно приніс його до цього місця”.

“Я помру за своїх дітей. Це навіть не питання. І мій хлопець зробив би те саме”, – сказала пані Мур.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube