Підрив гранат на сесії сільради на Закарпатті. Хто такий депутат Батрин, і чого він хотів (ФОТО, ВІДЕО)


16:3815.12.2023

Що могло стати причиною підриву гранат на сесії Керецьківської громади?

Із того, що вдалося дізнатися про депутата Сергія Батрина, він не видається агресивним неадекватом.

Підрив гранат на сесії сільради на Закарпатті. Хто такий депутат Батрин, і чого він хотів (ФОТО, ВІДЕО) 1
Підрив гранат на сесії сільради на Закарпатті. Хто такий депутат Батрин, і чого він хотів (ФОТО, ВІДЕО) 3

54-річний депутат від політичної партії “Слуга народу” був системним опонентом чинного голови від політичної партії “Опозиційна платформа – За життя” Михайла Мушки і свого часу балотувався на цю посаду.

Як повідомляють джерела Закарпаття онлайн, С.Батрин постійно акцентував на корупції у владі ОТГ, публікував відповідні відео у соцмережах і звертався з цього приводу до правоохоронних органів.

Жителі громади характеризують його як адекватну та розумну людину і не розуміють, що могло підштовхнути чоловіка до трагічного вчинку.

Як повідомив у відео від 5 грудня сам Сергій Батрин, напередодні, 4 грудня, він і інші члени громади, включно з головою М.Мушкою, мали зустріч в контексті справ в ОТГ з головою Закарпатської ОВА, очільником політичної партії “Слуга народу” на Закарпатті Віктором Микитою та його заступниками. Однак, судячи з усього, відповідей на окреслені проблеми не отримав.

А журналіст Віталій Глагола розповів:

-Мені відомо, що у ході проведення сесії Керецьківської тергромади здійснювалось дискусійне обговорення щодо призначення та визначення умов оплати праці голови Керецьківської ТГ на 2024 рік.

За кілька хвилин до вибуху депутат Сергій Батрин сварився із колегами, що не можна під час війни виділяти сільскому голові надбавку у 50% та щомісячну премію у 100% від окладу

Скоріш за все, саме це питання викликало обурення Батрина, оскільки у попередньому голосуванні він відмовився визнавати роботу голови сільради задовільною. Проте його претензії та аргументи на колег не подіяли – тоді він просто вийшов та
повернувся вже з гранатами і втрутився в дискусію зі словами “Можна я скажу?” і, діставши з кишені куртки три предмети, кинув їх на підлогу, внаслідок чого пролунали три вибухи.

У підривника-депутата був конфлікт із діючим головою ОТГ. Депутати навіть піднімали питання щодо дострокового припинення повноважень голови Керецьківської ТГ Михайла Мушки.

Відео підриву тут – В Закарпатті на сесії сільради депутат підірвав гранату – загинув сам і поранив багатьох (ФОТО, ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube