“Був би кумом – не був би лохом”, – Кива проривався до Медведчука, але там на все наклав лапу Кузьмин, – росТГ


17:4310.12.2023

Виявляється, Медведчук знову отримує гроші від Путіна, і Кива чомусь розраховував присмоктатися до цих коштів.

Про це пишуть російські пабліки, знайомі з ситуацією.

“Пам’ятаєте заступника генерального прокурора України часів Януковича Рената Кузьміна, який демонстрував що він може грати “Мурку”? Нині цей “цінний” кадр у Москві і, як з’ясував ВЧК-ОДПУ, курує всі політичні проєкти і рухи Віктора Медведчука, зокрема рух “Друга Україна”. Ви не бачили ці рухи? Ну і що. Зате десятки млн рублів освоюються щомісяця.

Наразі відповідає за роботу сайту Олена Вавилова – ставлениця Кузьміна, а за роботу телеграм-каналу Олена Скидан – його родичка. Усі фінанси йдуть після звільнення Дениса Жарких чітко через Кузьміна. Пиляє гроші Кузьмін, прикриваючись політтехнологом Іллею Гамбошидзе, який прикріплений до “проєкту Медведчук” від Кирієнка.

Звісно, Ренат і сам не вірить в успіх Медведчука. Зате знає, як за допомогою Медведчука заробити грошей.

Щодо самого Медведчука, то він вірить сам у себе і свій проєкт, ще менше, ніж Кузьмін. В арбатському офісі (Сівцев вражек, 14) Медведчук не з’являвся вже з пів року. Туди Медведчук відправляє Кузьміна або Каміля Кирпичова, який видає зарплати (останнім часом все з більшими затримками).
Співробітник ВЧК-ОДПУ розповів, що після обміну кума Путіна Віктора Медведчука і появи того в Москві, Ілля Кива, колишній депутат від ОПЗЖ, неодноразово намагався прорватися до Медведчука. Він тішив себе надією стати одним із лідерів кремлівського проєкту. Однак, доступ до тіла Медведчука жорстко блокував Ренат Кузьмін. Новий проєкт-невидимка дає змогу освоювати щомісяця гігантські суми, і Кузьмін до годівниці зайві роти підпускати зовсім не збирається.

У результаті попри те, що Кива декларував свої симпатії до Медведчука публічно, під час алкогольних пиятик не втомлювався повторювати, що якби він “був кумом, то не поводився б як лох”, яким на його думку є Медведчук”.

Нагадаємо також: Жінка-вамп. Спливли подробиці особистого життя Киви, його ймовірної співмешканки та інших втікачів (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube