Перед смертю Кива дзвонив в Україну, а за 3 дні до ліквідації з нього зняли охорону


19:3906.12.2023

Смерть зрадника Киви обростає деталями. Російський телеграм-канал Кремлевская табакерка пише про деякі дивні, з їхньої точку зору, деталі.

“Джерела в поліції і ФСБ підтвердили нам загибель колишнього українського депутата Іллі Ківи у Підмосков’ї. При цьому у справі є кілька дивних моментів.

По-перше, біля тіла Ківи було знайдено два порожні шприци. Що було в шприцах і чи були там наркотичні речовини, якісь ліки або інший препарат, встановить експертиза.

По-друге, найочевидніша версія злочину – Киву вбили українські спецслужби. До речі, про це вже говорять в Україні. Якщо так, то це погана новина. На думку нашого джерела у ФСБ, смерть Ківи може бути першою в цілій низці вбивств видних політиків і журналістів, які переїхали з України в Росію. А також видатних росіян, яких українці вважають ворогами.

Але є й така дивна обставина: після приїзду в Росію Ківі практично одразу було надано охорону зі співробітників ФСБ. Три дні тому цю охорону було знято.

По-третє, Кива останніми днями був у доброму гуморі і говорив, що “повернеться на Україну раніше, ніж там думають”. Що це означає, він не пояснював.

При цьому відомо, що у вівторок, 5 грудня, за добу до загибелі, Кива кілька разів дзвонив на Україну. Усі дзвінки залишилися без відповіді. Політик намагався зв’язатися з двома своїми колишніми соратниками по партії ОПЗЖ, куди він входив разом із Віктором Медведчуком. Імена цих колишніх соратників силовики нам поки відмовилися назвати.

Навіщо покійний Кива дзвонив на Україну, розбереться слідство”.

Як вже повідомляло ІншеТВ, в РФ повідомили про смерть зрадника Киви – його знайшли мертвим в підмосковному селі Супонево.

Киву знайшли в калюжі крові, за ліквідацією, ймовірно, стоїть СБУ

Перед смертю за Кивою стежили, а вбили нібито пострілом з пістолета



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube