Люди в Росії стали підтримувати ядерну війну, і я дуже боюся, що це невиліковно, — глава фонду “Русь Сидящая” Романова (ВІДЕО)


10:2508.11.2023

Пропаганда Російської Федерації змогла вселити росіянам, що ядерний вибух — це благо. Тепер люди радіють згадкам ядерної зброї на концертах, у передачах на телебаченні.

Про це сьогодні в ефірі телеканалу FREEДОМ розповіла директорка фонду “Русь Сидящая” Ольга Романова.

“Люди стали підтримувати ядерну війну. Якою б не була людина дурною і зарядженою пропагандою, мені здавалося, що є якісь речі, які вселити людям неможливо. Наприклад, що ядерний вибух — це добре. Або що росіяни влаштували всім криваві небеса, і це чудово”, — сказала вона.

Експертка зазначила, що поголовне тріумфування з приводу ядерного вибуху свідчить про ефективність пропаганди та збідніння свідомості росіян.

“Пів року говорили путінські ідеологи, що ядерний вибух — це прекрасно, чудово. [Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро] Медведєв, [секретар Ради безпеки РФ Микола] Патрушев не затикаються, говорять про принади ядерного вибуху. Але мені здавалося, що це не торкнеться ніяк свідомості населення, а воно торкнулося. Уявляєте, звичайні люди, жінки, молоді матері та бабусі кричать: “Ура, даєш ядерний вибух”. І це дуже трагічно. І я дуже боюся, що невиліковно”, — пояснила вона.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube