“Ви хочете війну між хрестом і півмісяцем”? Ердоган згадав, що Газа була Турецькою, і порівняв її дітей з українськими


06:5229.10.2023

Як повідомляло ІншеТВ, у турецькому аеропорту ім.Ататюрка пройшов мітинг на підтримку Палестини. Його відвідав президент країни – Ердоган.

"Ви хочете війну між хрестом і півмісяцем"? Ердоган згадав, що Газа була Турецькою, і порівняв її дітей з українськими 1
"Ви хочете війну між хрестом і півмісяцем"? Ердоган згадав, що Газа була Турецькою, і порівняв її дітей з українськими 3

Сьогодні з’явились нові подробиці його виступу, і вони заслуговують на нашу увагу, бо передбачають певні наслідки:

“Гей, Захід! Я звертаюся до вас! Ви хочете війну між хрестом і півмісяцем? Тоді знайте, цей народ живий, цей народ стійко стоїть. Ким ми були в Лівії, ким ми були в Карабасі, ми будемо такими ж на Близькому Сході…

Ми можемо нагрянути до вас однієї ночі!…

Ще сто років тому Палестина для нас була теж саме, що Адана. Газа була частиною наших територій, яку ми навіть не припускали втратити. А тепер різанина в Газі – це цілком і повністю дітище Заходу!

Кожна країна має право на самозахист, але де справедливість? У Газі відбувається різанина! І ми оголосимо Ізраїль військовим злочинцем, ми вже працюємо над цим.

Ці невиховані кажуть жителям Гази: “Ідіть із цих земель”. Коли їх запитують “Куди?”, вони кажуть “У пустелю”. І коли поранені змушені йти, вони бомблять їх. Тому що вони тільки й знають, що вбивати.

Гей, Ізраїль! ООН проголосувала, і 120 країн вам сказали припинити вогонь. 40 країн залишилися осторонь і тільки 13-14 вас підтримали. Ізраїль, ти будеш самотній. Що б ти не робив.

Ізраїль, як ти опинився тут? Як ти сюди потрапив? Ти окупант. Ти угруповання, а не держава. Захід тобі чимось зобов’язаний. А ми тобі нічим не зобов’язані. Тому ми так спокійно говоримо ці речі. На жаль, кожна країна на Заході тобі чимось зобов’язана.

Західні країни, які ще вчора проливали крокодилячі сльози за мирними жителями, які загинули у війні між Україною і Росією, сьогодні мовчать перед лицем загибелі тисяч невинних дітей у Газі. Якщо ви плачете за Україною, чому мовчите за дітьми, які загинули в Газі?”, – заявив Ердоган під час мітингу.

Глава МЗС Ізраїлю заявив про необхідність усім ізраїльським диппредставникам у Туреччині повернутися додому на тлі заяв Ердогана про Палестину.

Як повідомляло Інше ТВ, передтим Ердоган заявляв, що “ХАМАС- не терористична організація, а група визволителів і моджахедів, які борються за захист своїх земель і громадян”



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube