Очищати світ від пропаганди РФ простіше, ніж Чорне море від флоту терористів, – Зеленський на Кримській платформі (ВІДЕО)


13:3624.10.2023

Президент України Володимир Зеленський закликав учасників парламентського саміту Кримської платформи “зберігати і посилювати тиск на окупантів”.

“Моє звернення до вас просте – не зупиняйтеся на пів дорозі. Очищати Чорне море від флоту терористів непросто, але все ж набагато простіше очищати інформаційне середовище від пропаганди з Росії, яка дотепер намагається підірвати демократичний порядок”, – сказав Зеленський, виступаючи на саміті за допомогою відеозв’язку.

За його словами, “так само, як ми знищуємо логістику окупантів на території нашої країни, потрібно позбавити безпеки й логістику обходу санкцій проти Росії через будь-яких посередників – чи то держави, чи то компанії, чи то фізичні особи. Санкції мають працювати, і я закликаю вас до парламентського контролю над відповідними санкційними режимами”.

Зеленський висловив подяку “всім країнам, які дійсно готові підтримувати Україну стільки, скільки потрібно, і в такому обсязі, який веде до перемоги”.

“Наші люди мають бачити таку готовність – щоб їхня готовність битися проти окупантів залишалася максимальною. Зрештою, саме від цього залежить довготривала безпека всієї Європи. Програш Росії – це безпека кожної нації, яка звикла до своєї свободи і звикла покладатися на те, що світ – не місце для агресорів”, – заявив Зеленський.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube