Зеленський на Донбасі відвідав штаби бригад (ФОТО, ВІДЕО)


19:2114.08.2023

Президент України Володимир Зеленський на Донеччині відвідав штаби бригад, які ведуть наступальні дії в зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Соледар”.

Про це повідомили в Офісі президента України.

Зеленський побував на командних пунктах 5-ї окремої штурмової бригади, 22-ї окремої механізованої бригади, 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка, 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка, 26-ї артилерійської бригади імені генерал-хорунжого Романа Дашкевича, 3-ї окремої штурмової бригади та 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила.

Президент заслухав доповіді щодо оперативної ситуації на ділянках відповідальності бригад та особливостей застосування різних видів озброєння. Комбриги й комбати розповіли Зеленському про їхні потреби в озброєнні, боєприпасах і техніці, зокрема у фронтових системах ППО та різних видах безпілотників.

Також із комбригами та комбатами військових з’єднань обговорили проблемні питання, із якими стикаються військовослужбовці, та шляхи їхнього розв’язання.

Зеленський на Донбасі відвідав штаби бригад (ФОТО, ВІДЕО) 1
Зеленський на Донбасі відвідав штаби бригад (ФОТО, ВІДЕО) 7
Зеленський на Донбасі відвідав штаби бригад (ФОТО, ВІДЕО) 3
Зеленський на Донбасі відвідав штаби бригад (ФОТО, ВІДЕО) 8
Зеленський на Донбасі відвідав штаби бригад (ФОТО, ВІДЕО) 5
Зеленський на Донбасі відвідав штаби бригад (ФОТО, ВІДЕО) 9

“Я щоденно отримую загальну інформацію, вона дає широке розуміння ситуації, і це теж дуже важливо. Втім, я хотів об’їхати усі бригади окремо, щоб точково зрозуміти проблеми кожної з них. Це відкрита бесіда, можна обговорити будь-які питання”, – сказав Зеленський

Зокрема, як повідомляють в ОПУ, обговорили питання посилення підготовки солдатів, сержантів та офіцерів, розширення можливостей командирів із керівництва особовим складом, спрощення бюрократичних процедур в армії, серед іншого – в процесі комплектації підрозділів, а також удосконалення роботи територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, військово-лікарських комісій.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube