Відео зіткнення морського дрона з ВДК «Оленегорский горняк» в бухті Новоросійська (ВІДЕО)


10:3104.08.2023

Як повідомляло ІншеТВ, сьогодні, 4 серпня, на світанку в Новоросійську в районі гавані пролунали вибухи та звуки стрілянини, попередньо через атаку невідомих морських дронів. Російські канали повідомляли про атаку на військово-морську базу Чорноморського флоту РФ. Міноборони країни-агресорки відзвітувало про знищення всіх дронів, які начебто не завдали ніякої шкоди. Але потім з’явились кадри, які свідчать про інше – мінімум один корабель підбитий.

Українські Телеграм-канали стверджують, що саме СБУ провела спецоперацію в бухті Новоросійська, внаслідок якої пошкоджено великий десантний корабель «Оленегорский горняк».

На відео видно, як надводний дрон СБУ, насичений 450 кілограмами тротилу, атакує ворожий корабель, де перебуває близько 100 чоловік екіпажу.

Як зазначають джерела в Службі безпеки, спецоперацію проводили разом з ВМС. В результаті атаки «Оленегорский горняк» отримав серйозну пробоїну і наразі не може виконувати свої бойові завдання. Тож усі заяви росіян про «відбиту атаку» – фейк.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube