За минулий тиждень в зоні відповідальності “Хортиця” ворогів загинуло майже в 9 разів більше, ніж воїнів ЗСУ, – Маляр (ФОТО, ВІДЕО)


13:1715.06.2023

Про це заступниця міністра оборони Ганна Маляр розповіла на брифінгу, коментуючи вкиди росЗМІ про “гігантські втрати ЗСУ”. Як можна було зрозуміти з наведених прикладів, відбувається це не в останню чергу завдяки якості західної броньованої техніки.

– Кількість загиблих з українського боку в декілька разів нижчі, ніж у нашого ворога. Якщо ми говоримо за минулий тиждень, то в зоні оперативної відповідальності ОСУВ “Хортиця” ворогів загинуло майже в 9 разів більше, ніж наших бійців, хоча для нас кожний загиблий боєць – непоправна втрата. Якщо говорити про південний напрямок, то там ворогів загинуло у 5,3 рази більше, ніж українських воїнів. Життя наших воїнів – найцінніше і є приорітетом при плануванні військових операцій.

Що стосується західної техніки, яку також намагаються дискредитувати росЗМІ, то Ганна Маляр показала “Бредлі” після проямого влучання в машину ракети “Граду”.

-На першому фото – український “Бредлі” після прямого влучання у нього “Граду”.

За минулий тиждень в зоні відповідальності "Хортиця" ворогів загинуло майже в 9 разів більше, ніж воїнів ЗСУ, - Маляр (ФОТО, ВІДЕО) 1
За минулий тиждень в зоні відповідальності "Хортиця" ворогів загинуло майже в 9 разів більше, ніж воїнів ЗСУ, - Маляр (ФОТО, ВІДЕО) 5

На другому – екіпаж цього “Бредлі”, який успішно евакуювався після влучання і продовжує виконувати завдання на іншій техніці.

За минулий тиждень в зоні відповідальності "Хортиця" ворогів загинуло майже в 9 разів більше, ніж воїнів ЗСУ, - Маляр (ФОТО, ВІДЕО) 3
За минулий тиждень в зоні відповідальності "Хортиця" ворогів загинуло майже в 9 разів більше, ніж воїнів ЗСУ, - Маляр (ФОТО, ВІДЕО) 6

Пошкоджений “Бредлі” вже на ремонті. 
З 47-ї бригади пишуть подробиці: на бойовому завданні “Бредлі” отримав пряме влучання ракети в башту та загорівся. Екіпаж безпечно евакуювався, а механік-водій (на третьому фото) відвів бронемашину на безпечні позиції та загасив. Наслідки — легка контузія у одного з воїнів.
 
Цей приклад доводить, що заявлена виробником бронемашин непересічна бойова живучість — не просто слова. Бредлі допомагає зберегти найцінніше — життя військовослужбовців. А сталь завжди можна відновити.
 
Не існує техніки, яку неможливо знищити, існує техніка, яка рятує життя, – сказала Ганна Маляр.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube