Зеленський приїхав на Херсонщину (ВІДЕО)


11:1808.06.2023

Сьогодні, 8 червня, Президент України Володимир Зеленський приїхав на Херсонщину, яка найбільше потерпає від наслідків підриву росіянами Каховської ГЕС.

Про це очільник держави повідомив у соцмережах, передає Інше ТВ.

«Робоча поїздка на Херсонщину. Координаційна нарада щодо ліквідації наслідків підриву греблі Каховської ГЕС.

Багато важливих питань: оперативна обстановка в області, яка склалася внаслідок катастрофи, евакуація населення з потенційних зон затоплення, ліквідація надзвичайної ситуації, спричиненої підривом греблі, організація життєзабезпечення затоплених територій. Також перспективи відновлення екосистеми регіону й оперативна воєнна обстановка в зоні техногенної катастрофи.

Важливо підрахувати збитки та виділити кошти для компенсацій жителям, постраждалим унаслідок катастрофи, і розробити програму для компенсації збитків або релокації підприємств у межах Херсонщини», – йдеться в дописі Зеленського до відео.

Президент також побував на переправі, через яку переправляють постраждалих від повені.

Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко та відповідні служби МВС доповіли щодо проведення евакуації та результатів роботи Штабу з ліквідації наслідків підриву Каховської ГЕС російськими терористами.

Як повідомляло Інше ТВ, Оперативка по Херсонщині на 06.00: під водою – 600 кв.км, дві третини з них – це лівий берег, – Прокудін (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube