Легіон СВ пропонує Пригожину обмінятись полоненими російськими військовими – готові віддати кілька рядових за підполковника (ВІДЕО)


17:2805.06.2023

Про це йдеться в зверненні Легіону “Свобода Росії” до Євгена Пригожина.

“Ми звертаємося до вас, оскільки вся провладна еліта в особі кавалера ордена мужності Гладкова боягузливо відсиділася, залишивши своїх людей у полоні, поки їхні ж війська накривали артилерією мирні міста.

Як нам стало відомо, бійці ПВК Вагнер взяли в полон командира 72 бригади ЗС РФ підполковника Романа Вінівітіна. Як жест доброї волі, ми пропонуємо обміняти його на кілька бійців ЗС РФ, узятих нами в полон під час визвольних боїв у Білгородській області.

Йдеться про чесний обмін без додаткових умов. Деталі обміну узгодимо додатково. Чекаємо на вашу відповідь. Росія буде вільною”!

Проти такої пропозиції виступили в Російському добровольчому корпусі.

Легіон СВ пропонує Пригожину обмінятись полоненими російськими військовими - готові віддати кілька рядових за підполковника (ВІДЕО) 1
Легіон СВ пропонує Пригожину обмінятись полоненими російськими військовими - готові віддати кілька рядових за підполковника (ВІДЕО) 3

Проти виявився і Пригожин.

“Перебуваю в дорозі. Зв’язок поганий. З приводу обміну. Підполковник 72-ї бригади, він не в полон узятий. Він був затриманий і переданий для проведення слідчих дій. Ну і природно, нікого з росіян в обмін на росіян ми віддавати не готові.

Хочу звернути увагу, що за українською стороною є невеликий боржок за кількістю обмінних полонених, тому спробуємо нагадати про нього”.

Шкода, символічний би був обмін – дві неформальні воєнізовані структури обмінюються полоненими військовими регулярної армії РФ.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube