Путінська армія обстрілює Білгородщину, Легіон СР пропонує мешканцям гуманітарний коридор в Україну (ВІДЕО)


11:2403.06.2023

“Путінські військові продовжують хаотичний обстріл Бєлгородщини. Намагаючись хоч якось завдати удару по наших силах, ворог вогнем заливає населені пункти, не зважаючи на цивільні втрати”, – повідомляє Легіон “Свобода России“.

Уже сьогодні були удари артилерії по населених пунктах Шебекине, Нова Таволжанка, Муром та інші…

Для проведення інформаційних операцій у район бойових дій перекинуто спеціальний тік-ток підрозділ “Ахмат”. Це спеціальні сили, які використовуються путінськими генералами виключно для створення постановочних відео. Маскуючись під воїнів Ічкерії ці актори майстерно вміють імітувати ведення бойових дій та захоплення населених пунктів залишаючись при цьому глибоко в тилу. Тому Легіон СР передбачає вже найближчим часом появу постановочних відео в цьому стилі від військ режиму.

“З огляду на загрозу для цивільного населення, ми погодили з українським командуванням відкрити гуманітарні коридори для бєлгородців, які потерпають від обстрілів армії режиму. Тож усіх, кому необхідна допомога за добровільною згодою, можуть бути евакуйовані вглиб України для надання притулку та всіх необхідних базових потреб. Для цього треба підійти до представників Легіону “Свобода Россі” або Російського Добровольчого Корпусу і попросити про притулок”, – йдеться в повідомленні.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube