“Слуга” Бужанський відмовився відповідати українською, бо йому не зручно. Його позбавлять громадянства? (ВІДЕО)


18:1002.06.2023

Мажоритарник із Дніпра, нардеп Максим Бужанський від партії Слуга народу в ефірі телеканалу Київ 24 напав із претензіями на ведучого, який попросив його перейти з російської на українську мову. Він також не захотів відповісти на гасло “Слава Україні”.

Коли Бужанський почав відповідати російською мовою на запитання зі студії, ведучий попросив його перейти на державу мову.

Нардеп же сказав, що “ви можете попросити мене про що завгодно, але я говоритиму так, як мені зручно”. Також він почав прикриватися Конституцією, яка начебто, йому це дозволяє.

Секретар РНБО Олексій Данілов відреагував на скандал з Максимом Бужанським. Свою реакцію Данілов висловив та опублікував у соцмережі Twitter.

“Недобиткам т.зв. «російського світу», які вважають, що в українських ефірах мають право розмовляти на «русскам», не місце не лише на телебаченні, але і в політиці, і в Україні. Вся проросійська сволота, яка 30 років ґвалтувала і зраджувала країну, має і буде під корінь зачищена і викинута звідусіль як токсичний московський непотріб”, – написав Данілов.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube