Хейні штовхнув Ломаченко на зважуванні. Які гонорари отримають боксери (ВІДЕО)


16:4220.05.2023

Василь Ломаченко отримає за бій проти абсолютного чемпіона світу в легкій вазі Девіна Хейні $3 млн, а американець заробить $4 млн

Про це повідомляє ESPN

За даними американського телеканалу гарантований гонорар Хейні складе $4 млн, а Ломаченко отримає на $3 млн. 

Але після того, як Девін Хейні штовхнув Василя Ломаченка на п’ятничній церемонії зважування, Атлетична комісія штату Невада має намір подати скаргу в офіс свого прокурора для проведення дисциплінарного слухання на наступному засіданні, повідомили джерела ESPN.

Хейні, який гарантовано отримає 4 мільйони доларів за захист свого беззаперечного чемпіонського титулу в легкій вазі проти Ломаченка в суботу, швидше за все, буде оштрафований, повідомляють джерела.

Комісія також зажадала повторного медогляду Ломаченка, щоб повторно допустити його до бою з надмірної обережності, хоча українець виглядав незворушним після цього.

“Тепер він мій”, – сказав Ломаченко, який на зважуванні в п’ятницю вранці важив 135 фунтів. “У нього немає сили. … Він наляканий. … Я бачу прямо зараз і на сто відсотків (він наляканий)”.

Хейні, який важив 134,9 фунта для другого захисту своїх чотирьох титулів у легкій вазі, був освистаний після поштовху. Промоушен був досить спокійним, доки 24-річний Хейні не кинув виклик на сцені, додавши трохи ажіотажу до поєдинку двох найкращих боксерів світу.

“Це був лише початок, – сказав Хейні, який виступає в Лас-Вегасі. “Бачите, як легко я його штовхнув? Він менший за мене, і я збираюся нав’язати йому свою волю”.

Ломаченко, колишній чемпіон трьох дивізіонів, гарантовано заробить 3 мільйони доларів, повідомляють джерела. 35-річний українець програв свої три титули в легкій вазі Теофімо Лопесу в жовтні 2020 року.

Хейні завоював беззаперечний титул чемпіона в легкій вазі перемогою одноголосним рішенням суддів над Джорджем Камбозосом-молодшим в червні і зберіг свої титули в матчі-реванші в Австралії в жовтні. Хейні є номером 1 в легкій вазі за версією ESPN, в той час як Ломаченко займає 2 місце.

Фото: Getty Images



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube