“Рік за кадром”. Росія готувалася до війни проти України з 2007 року, – розвідник Буданов (ВІДЕО)


08:3120.05.2023

Росія планувала розпочати повномасштабне вторгнення в Україну у березні 2021 року. Про це розповів начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов у інтерв’ю журналісту Дмитру Комарову.

У березні 2021 року, за словами Буданова, росіянам було б легше здійснити свої наміри. Проте плани РФ були викриті.

“Тоді було прийнято рішення оприлюднити всі ці матеріали для розуміння іноземних партнерів, і з їх допомогою дипломатично якось цьому завадити”, – розповів Буданов.

За його словами, тоді це вийшло реалізувати.

Але росіяни розпочали підготовку, не залишивши ті місця, в яких вони почали концентруватися між лютим і квітнем 2021 року.

А за великим рахунком Росія почала активно готуватися до агресії проти України ще з 2007 року.

Він зазначив, що у 2014 році Москва “скористалася зручним для неї моментом”.

“Скажу так: не було б подій 2014 року — це нічого не змінило б. Війна між нами була неминуча”, — сказав Буданов.

У 2008 році Росія напала на Грузію, окупувавши частину її територій — країна не відновила свою територіальну цілісність досі. Через шість років – навесні 2014 року РФ окупувала Крим та частину Донецької та Луганської областей, розпочавши збройну агресію проти України.

Буданов також розповів про двійників Путіна і про те, чи досі живи диктатор РФ.

Останні пів року на важливих офіційних заходах у РФ часто присутній не сам Володимир Путін, а двійники російського президента, вважає керівник ГУР.

«Я можу точно сказати, що Путін існував. Чи існує він зараз, давайте зачекаємо і з часом всі побачать правду. В будь-якому разі він був дуже хворий ще в 2021 році, в нього досить серйозні проблеми були зі здоров’ям…У нього є багато двійників, це абсолютно відомий факт. За останні пів року досить часто на серйозні офіційні заходи їздить точно не він. Не треба бути суперекспертом чи мати якусь таємну інформацію, щоб це побачити. Яка причина цього? Їх може бути багато. Живий він чи мертвий, все одно він існує як «колективний Путін». Чи живий він зараз, чи ні – в принципі це ні на що не впливає», – заявив він.

Буданов також зазначив, що у російського президента є багато страхів.

«Путін дуже боїться багатьох речей. В нього дуже розвинені різні параної. Вони і розвинулись не просто так, він не довіряє своєму оточенню, він боїться внутрішнього перевороту, боїться втратити силу, боїться, що його хтось отруїть», – вважає голова управління розвідки Міноборони.

Буданов додав: «Володимир Володимирович Путін точно розпочинав цю війну. Чи закінчить він її, чи відбудеться це при ньому, я не знаю».



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube