Про важку ситуацію у Бахмуті, Авдіївці та Мар’їнці, щоденні бомбардування росіян і необхідність підсилення ППО та постачання озброєння: про що говорив Залужний з Міллі


21:0901.05.2023

У рамках постійного діалогу з партнерами Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний провів телефонну розмову з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі.

Про це повідомив Валерій Залужний, передає Інше ТВ.

«Детально поінформував про обстановку на усіх ділянках фронту. Ситуація важка, але контрольована. Найзапекліші бої тривають у Бахмуті, Авдіївці та Мар’їнці, де ворог продовжує зосереджувати свої зусилля на веденні наступальних дій.

Розповів про ракетні удари російською стратегічною авіацією та щоденні бомбардування цивільних об’єктів керованими авіабомбами у прифронтовій зоні. Наголосив на необхідності посилення можливостей системи протиповітряної оборони.

Окремо зупинився на темі укомплектування наших підрозділів та важливості своєчасного постачання Україні озброєння, військової техніки та боєприпасів у достатній кількості», – відмітив, зокрема, Головнокомандувач ЗСУ і подякував генералу Міллі за допомогу.

«Продовжуємо координувати зусилля у боротьбі з російським агресором», – підсумував Валерій Залужний.

Як повідомляло Інше ТВ, Зеленський доручив Залужному порослих мохом військкомів з тилу відправляти на фронт, – Резніков (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube