Володимир Зеленський подякував воїнам, рятувальникам, психологам… Знову згадав 79-ку (ВІДЕО)


21:2023.04.2023

Слова вдячності за стійкість на фронті і у відносно мирному житті висловив у вечірньому зверненні президент Зеленський.

-Сьогодні хочу зосередитися на словах вдячності. Перше – воїнам. Усім, хто зараз у бою, на позиціях, у бойових завданнях… Авдіївка, Марʼїнка, Бахмут, Лиманський напрямок, Сіверський… 35-та окрема бригада морської піхоти імені контр-адмірала Остроградського, 55-та окрема артилерійська бригада «Запорізька Січ», десантники нашої «сімдесятдевʼятки» – дякую вам, воїни! Незмінно хоробрі й міцні! 80-та бригада ДШВ – дякую за зразкове знищення ворога під Бахмутом. Молодці, хлопці! 54-та окрема механізована бригада імені гетьмана Мазепи – дякую за стійкість, за захист позицій, а отже, за захист України!

Друге – подяка рятувальникам, усім нашим працівникам ДСНС, які задіяні в ліквідації наслідків ворожих ударів. Дякую всьому колективу ДСНС!

Третє – наші психологи. Сьогодні в нашій державі професійний день психологів, і я дякую кожному і кожній, хто обрав саме цю професію та присвячує своє життя, власний час здоровʼю та спокою інших. Де б ви не працювали, коли б не працювали, за яких би це не відбувалось умов, сенс роботи психолога завжди шляхетний: допомогти. Дякую тим, хто допомагає нашим людям!

Четвертий пункт – починаючи з 90-х років саме 23 квітня щороку відзначається Всесвітній день книги та авторського права. Зараз, коли мільйони наших людей перебувають у різних країнах, коли українські діти живуть і вчаться в інших мовних та культурних середовищах, особливо важливо, мені здається, щоб через українську книгу українське бачення світу обʼєднувало наших людей, зберігало звʼязок із домом».



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube