Накази віддава Пригожин. Екс-“вагнерівці” розповіли про розстріли українських дітей і підрив ями з 50 пораненими полоненими (ВІДЕО)


13:4717.04.2023

Гулагу.нет представляє сенсаційні матеріали та шокуючі свідчення про страшні воєнні злочини, скоєні за наказом Євгена Пригожина його підлеглими з т.зв. “ПВК Вагнер”. У цьому відео представлено свідчення ще двох тепер уже екскомандирів підрозділів “ПВК Вагнер”, які були рекрутовані в рамках реалізації програми Путіна-Пригожина, відомої як “Проєкт “К”.

-У цьому відео розповіді від першої особи екс-засудженого з ІК-13 УФСВП Росії з Саратовської області Азамата Улдарова (помилуваний указом президента РФ від 23.08.22р.) і екс-засудженого з ІК-1 УФСВП Росії з Воронезької області Олексія Савичева (помилуваний указом В. В.Путіна від 02.09.2022р.), яких завербував у “ПВК Вагнер” Євген Пригожин і помилування яким підписав особисто Володимир Путін наприкінці серпня і на початку вересня 2022 року. Ще раз – без співучасті Путіна і Пригожина ці особи відбували б термін позбавлення волі в колоніях ФСВП, але замість цього російська влада відправила їх на війну, попередньо навчивши вбивати інших людей.

Азамат і Олексій перебувають у Росії, 100% вони не перебувають під будь-яким впливом СБУ, ЦРУ тощо. Вони протягом тижня давали докладні й послідовні свідчення під час відео- та аудіоопитувань і повідомили засновнику Gulagu.net Володимиру Осєчкіну моторошні подробиці, від яких холоне в душі, про розстріл понад 20 українських дітей і підлітків, підривання ями з більш як 50 пораненими полоненими й так званими “500-ми” (ті, хто вирішив залишити війну та відмовився виконувати накази про вбивство українців), зачищення житлових будинків із убивством всіх, у тому числі дітей. Також обидва екскомандири підрозділів “ПВК Вагнер” розповіли, що особисто Євген Пригожин віддавав злочинні накази про розстріли і вбивства, а також схвалював терористичні методи і жорстокість.

Азамат Улдаров розповів:

“То, что ты видел на этом видео [где украинскому пленному отрезают голову], ну это бред, ерунда, я тебе скажу так. Да, это жестоко. Но то, что мы творили, когда заходили в Соледар и Бахмут – вот это была сцена.

Мы приехали, выгрузились. 150 человек, вагнеровцев. Нам была дана команда уничтожить, зачистить и стать в оборону любыми путями. И мы шли, убивали всех. Были женщины, мужчины, деды, пенсионеры, пенсионерки и дети. Ты понимаешь, что на этих руках сейчас?

Она визжит, она маленький ребёнок, понимаешь? Ей пять, шесть, там, лет. А я выстрелил контрольный. Я никого не должен был выпустить. Никого. Была дана команда на зачистку, на ликвидацию всех, кто стоял на пути.

[Осечкин: Кто давал такие приказы?] У меня был “Коршун” (“Корша”?, плохо произносит), “Айсман” – ну это Сталин. Это первый, изначальный командир, потом “Коршун”. Над ними есть Пригожин, который нам сказал не дать выхода никому, всех уничтожить. Понимаешь? И мы выполняли этот приказ.

[Осечкин: Даже гражданским, даже детям?] Никого мы не должны были выпустить в тот день. Никого. Ни-ко-го, я тебе ещё раз подчёркиваю”.

“Ці свідчення – прямі підстави для організації щодо Пригожина Є.В., Уткіна Д.В. та їхніх спільників кримінального переслідування за фактами десятків жорстоких убивств і серії воєнних злочинів і злочинів проти людяності.

P.S. Під час перегляду відеоархіву тортур ФСБ/ФСВП ми виявили файл від 14.09.2020 р., який доводить факт вчинення катувань і насильницьких дій у збоченій формі щодо Улдарова А.С. 1981 р. н. у ВТБ-1 УФСВП Росії по Саратовській області. Сам Азамат нам підтвердив, що за вказівкою начальника ВТБ-1 Павла Гаценка і начальника оперативного відділу Бочкова капо-активісти його били, катували і ґвалтували в ВТБ-1. У спецвідділу ГСУ СК Росії з розслідування злочинів, скоєних співробітниками правоохоронних органів, є прямий обов’язок порушити кримінальну справу за ч. 2 ст. 132 КК, п. А ч. 3 ст. 286 КК і забезпечити заходи держзахисту щодо Улдарова А. С., захистивши від помсти з боку Є. В. Пригожина та садистів із ВТБ-1″, – пише Гулагу.нет.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube