Трамп заарештований. ЗМІ не дозволили транслювати оголошення звинувачення


20:5004.04.2023

Колишній президент Дональд Трамп прибув до офісу окружного прокурора Манхеттена в нижньому Манхеттені, де він був заарештований і знаходиться під вартою поліції перед майбутнім пред’явленням обвинувачень.

Про це повідомляє CNN, передає Інше ТВ.

Очікується, що під час арешту у Трампа візьмуть відбитки пальців, хоча поки невідомо, чи буде зроблений його знімок. Далі його доставлять до зали суду, де йому пред’являть звинувачення — поява, яка, як очікується, буде швидкою та звичайною, але представляє сюрреалістичний та історичний момент в історії США.

Очікується, що після арешту на Трампа не одягнуть наручники, оскільки він залишатиметься під постійним захистом правоохоронних органів.

Очікується, що обвинувальний акт буде розпечатаний у вівторок. Проти Трампа висунуть понад 30 звинувачень, пов’язаних із шахрайством у бізнесі, у рамках розслідування негласних виплат актрисі фільмів для дорослих у 2016 році.

Команда юристів Трампа заявила, що колишній президент не визнає себе винним і оскаржить звинувачення.

Новинним виданням не буде дозволено транслювати обвинувачення у вівторок, постановив суддя в понеділок увечері, відхиливши запит кількох медіаорганізацій, включаючи CNN.

Як повідомляло Інше ТВ, Суд над Трампом. Все, що треба знати (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube