“Ворог помітно нервує”, – Сирський про ситуацію під Бахмутом (ВІДЕО)


10:1131.03.2023

Сили оборони України продовжують боронити Бахмут, людського ресурсу для штурмів в окупантів залишається все менше, і на деяких ділянках ворог помітно нервує. Про це заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський, який є керівником оборони східного фронту, у зону відповідальності якого входить Бахмут.

“Сили оборони продовжують боронити Бахмут, завдаючи великих втрат ворогу на Сході. На деяких ділянках ворог помітно нервує, бо час грає проти них, а людського ресурсу для штурмів наших позицій залишається менше. Злагодженість дій та стійкість наших воїнів забезпечують виконання завдань, ламають бойовий дух ворога, зривають його плани”, – написав Сирський у Telegram.

Тим часом на Бахмутському напрямку, з його слів, ППО Сухопутних військ знищують і російські дрони-розвідники, ударні дрони та баражуючі боєприпаси.

“Хочу відзачити злагоджені дії зенітників 28 ї та 93 ї ОМБр, операторів бойових машин ЗРК “Стріла-10”, які за цей тиждень сумарно знищили 7 БПЛА “Орлан-10” та 2 БПЛА “Зала”, – вказав Сирський.

За його словами, “в умовах постійного впливу артилерії противника наші воїни навчились взаємодіяти з підрозділами РЕБ, швидко виявляти малорозмірні та малопомітні ворожі БПЛА в повітрі та точно їх вражати”. Окрім цього, ППО Сухопутних військ веде активний захист нашої артилерії від ударів ворожих баражуючих боєприпасів типу “ланцет”, додав Сирський.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube