Росіяни вдарили по Слов’янську і Дружківці ракетами С-300: відомо про 1 загиблого та 25 поранених, серед яких дитина (ФОТО, ВІДЕО)


12:4427.03.2023

Щонайменше 1 людина загинула, 25 поранених (серед них одна дитина), зруйновані адміністративні та офісні будівлі, 5 багатоповерхівок та 7 приватних будинків – такі наслідки сьогоднішнього обстрілу Слов’янська.

Про це повідомив начальник Донецької ОВА Павло Кириленко, передає Інше ТВ.

«Рашисти вдарили по центру міста близько 10:30 двома ракетами С300.

Крім того, у цей самий час ракетного удару зазнала Дружківка – дві ракети С300 влучили у Дружківський дитячий будинок і практично повністю його зруйнували. За попередньою інформацією, у Дружківці жертв та постраждалих на даний час немає.

Щодо кількості жертв у Слов’янську інформація змінюється – триває рятувальна операція. Про її перебіг повідомлятиму додатково», – поінформував Павло Кириленко.

Прокоментував ракетний удар і Президент України Володимир Зеленський.

«Ще один день, який розпочався з тероризму РФ. Держава-агресор обстріляла наш Слов’янськ. На жаль, є загиблий і постраждалі різного ступеня тяжкості. На місці працюють усі служби. Надається допомога. Триває розбір завалів.

Ворог повинен знати: Україна не пробачить знущання з наших людей, не пробачить цих смертей і поранень. Усі російські терористи будуть розбиті. Відповідальність понесуть усі, хто причетний до цієї агресії», – написав в соцмережах Володимир Зеленський.

Як повідомляло Інше ТВ, Як вигладає зараз Бахмут? Зруйноване місто і трупи ворогів (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube