“СБУ зараз переживає фундаментальні зміни”, – звернення Зеленського (ВІДЕО)


20:2224.03.2023

Володимир Зеленський у вечірньому зверненні розповів про те, що сьогодні відвідав випуск в Нацгвардії і урочисті збори до річниці СБУ. Він розповів, що СБУ зараз переживає фундаментальні зміни.

-Служба повністю трансформувалась для реального захисту держави і дає зараз такі результати, якими кожний з нас може тільки пишатися. Співробітники СБУ воюють з зовнішнім ворогом, снешкоджують внутрішні загрози і ставлять остаточну крапку в намаганнях Росії маніпулювати через агентуру.

Володимир Зеленський також повідомив про зустріч з делегацією Всесвітнього банку. Говорили про перспективи і відновлення, про те, скільки всього треба зробити в українських містах і селах. Президент запевнив, що у партнерів є розумання, що час і координація зусиль мають критичне значення.

Вже традиційно президент відзначив наших бійців, які за минулу добу дали найкращий результат.

-Передусім на Донеччині. Славетна 72-га окрема механізована бригада імені Чорних Запорожців – дякую вам, хлопці! Морпіхи 36-ї бригади – молодці! 55-та окрема артилерійська бригада «Запорізька Січ» – дякую вам, воїни, за незмінну влучність, за справжній військовий гарт! Морпіхи «тридцятьпʼятки» і 79-та бригада ДШВ – дякую вам!

Запорізький напрямок. 44-та артилерійська бригада імені гетьмана Данила Апостола – теж дякую за влучність!

Хочу окремо відзначити всіх тих наших бійців, які завдають окупанту ударів у відповідь на терор, які вираховують позиції ворога, із яких бʼють по наших містах. Кожна знищена позиція терористів – це врятовані життя наших людей.

Я дякую і Збройним Силам, і розвідці, і воїнам Служби безпеки – кожному і кожній, хто долучається до виконання цього завдання… До справедливої вогневої відповіді саме тим, хто є джерелом терору.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube