Перелік документів, підписаних в Москві під час візиту Сі Цзіньпіна


19:4521.03.2023

Перелік документів, підписаних у рамках державного візиту до Російської Федерації Голови Китайської Народної Республіки Сі Цзіньпіна 21 березня 2023 року.

  1. Спільна заява Російської Федерації та Китайської Народної Республіки про поглиблення відносин всеосяжного партнерства і стратегічної взаємодії, що вступають у нову епоху.
  2. Спільна заява Президента Російської Федерації та Голови Китайської Народної Республіки про план розвитку ключових напрямків російсько-китайського економічного співробітництва до 2030 року.
  3. Угода між Урядом Російської Федерації та Урядом Китайської Народної Республіки про співпрацю в галузі спільного виробництва телевізійних програм.
  4. Протокол до Угоди між Урядом Російської Федерації та Урядом Китайської Народної Республіки про створення та організаційні засади механізму регулярних зустрічей голів урядів Росії та Китаю від 27 червня 1997 р.
  5. Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством промисловості і торгівлі Російської Федерації і Міністерством комерції Китайської Народної Республіки про поглиблення співробітництва в галузі виставково-ярмаркової діяльності.
  6. Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством промисловості і торгівлі Російської Федерації і Міністерством комерції Китайської Народної Республіки про поглиблення інвестиційного співробітництва в галузі освоєння і використання лісових ресурсів.
  7. Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством економічного розвитку Російської Федерації та Міністерством комерції Китайської Народної Республіки про поглиблення інвестиційного співробітництва між суб’єктами Російської Федерації та провінціями Китайської Народної Республіки в галузі соєвої промисловості.
  8. Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством Російської Федерації з розвитку Далекого Сходу і Арктики і Міністерством комерції Китайської Народної Республіки з промислового та інфраструктурного співробітництва в преференційних режимах Далекого Сходу Російської Федерації.
  9. Протокол між Міністерством науки і вищої освіти Російської Федерації, Міністерством науки і технологій Китайської Народної Республіки, Об’єднаним інститутом ядерних досліджень і Китайською академією наук про зміцнення співробітництва в галузі фундаментальних наукових досліджень.
  10. Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво у сфері захисту прав споживачів між Федеральною службою з нагляду у сфері захисту прав споживачів і благополуччя людини (Російська Федерація) і Головним державним управлінням з контролю і регулювання ринку Китайської Народної Республіки.
  11. Меморандум про взаєморозуміння між Федеральним агентством з управління державним майном (Російська Федерація) і Комітетом з контролю та управління державною власністю Державної ради Китайської Народної Республіки щодо зміцнення співробітництва у сфері управління державними підприємствами.
  12. Комплексна програма довгострокового співробітництва в галузі реакторів на швидких нейтронах і замикання ядерного паливного циклу між Державною корпорацією з атомної енергії “Росатом” і Агентством з атомної енергії Китайської Народної Республіки.
  13. Меморандум про співпрацю між Федеральним державним унітарним підприємством “Всеросійська державна телевізійна і радіомовна компанія” і Медіакорпорацією Китаю.
  14. Угода про обмін інформацією та співробітництво між Федеральним державним унітарним підприємством “Інформаційне телеграфне агентство Росії (ИТАР-ТАСС)” (Російська Федерація) та Інформаційним агентством “Синьхуа” (Китайська Народна Республіка).

Читайте також: Путін заявив, що китайська мирна ініціатива може стати основою. А що підписали лідери рф і Китаю (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube