Треба віїжджати, – Гуменюк про вибухи в Джанкої


09:4921.03.2023

Ураження логістики буде основним засобом впливу на переформатування розуміння ворога, що їм робити в Криму.

Так прокоментувала вибухи в Джанкої в ефірі національного телемарафону начальниця Об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, пише УНН.

“Якщо згадати карту тимчасово окупованого Криму, зокрема, залізничного сполучення, це вузлова станція. На початку повномасштабного вторгнення йшлося про те, що ураження логістики буде основним засобом впливу на переформатування розуміння ворога, що їм робити в Криму. Наразі вказано курс чітко для того, щоб було розуміння, що залізницею вже майже необхідно виїжджати”, – сказала Гуменюк.

Призначений рф так званий глава окупованого Криму сергій аксьонов заявив, що у районі Джанкоя “відпрацювала ППО. За попередніми даними, уламки пошкодили домоволодіння та магазин”.

Гуменюк підкреслила, що так звана влада Криму буде списувати все на роботу своєї ППО, тому що працюють, так би мовити, “за методичками”. І намагаються переконати населення Криму в тому, що все йде за планом. “Але ми знаємо до чого призводить таке переконання”, – зауважила вона.

“Звісно, що вони про це згадувати не будуть, це не сприяє їхньому іміджу. Наразі їм розібратися взагалі з тим, що сталося, тому що вони почувалися досить спокійно, тим більше на такій відстані. І вважали, що встигнуть евакуюватися задовго до того, як почнеться реагування нашої зброї на місця важливої дислокації”, – додала вона.

Нагадаємо, в ГУР пояснили вибухи в Джанкої: це були знищені «Калібри» під час їх транспортування залізницею



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube