Нардеп від “Слуги” став учасником смертельного ДТП


22:4219.03.2023

Народний депутат від “Слуги народу” і заступник голови Комітету Верховної Ради з питань бюджету в парламенті Володимир Гевко став учасником автокатастрофи, унаслідок якої загинула людина. Про це він повідомив у своєму Фейсбуці.

“Сьогодні трапилася дорожньо-транспортна пригода, яка закінчилася трагедією. Одним з учасників цього жахливого інциденту був я, іншого лікарі, на жаль, врятувати не змогли. Через це хочу повідомити наступне:

1. З перших хвилин цієї трагедії я співпрацюю зі слідством і співпрацюватиму надалі. Я зі свого боку пройшов усі перевірки на алкоголь і наркотики, здав усі необхідні аналізи і надалі буду брати участь у всіх слідчих та процесуальних діях. Досі не можу прийти в себе. На жаль, трагедії на дорозі – не рідкість. Але нам завжди хочеться вірити, що цього ніколи не трапиться з нами.

2. Приношу щирі співчуття і вибачення близьким загиблого. Немає таких слів, які можуть зарадити цій біді. Але я зі свого боку зроблю все, що в моїх силах, щоб родина трагічно загиблого отримала усю підтримку й допомогу, яка потрібна для того, щоб пережити це страшне горе. І останнє. Мені дуже важко від того, що трапилося. Знаю, що родичам загиблого ще важче. Я не знаю, як знайти в собі сили пережити цю трагедію. Ще раз приношу щирі співчуття родині загиблого”, – написав Гевко.

З його допису не зрозуміло, хто є винуватцем ДТП.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube