Російська агресія наближається до моменту, коли вона може надірватись, – Зеленський (ВІДЕО)


22:4515.03.2023

Про це президент Зеленський сказав у своєму вечірньому звернені.

-Сьогодні був плідний міжнародний день для нашої держави, для нашого захисту. Відбулось чергове засідання у форматі «Рамштайн», уже десяте. Боєприпаси для наших воїнів, артилерія, танки, захист українського неба – все це обговорювалось. Є рішення. Особливо зараз це важливо – коли відчувається, що російська агресія наближається до моменту, коли вона може надірватись. Немає такого терориста, який міг би нарощувати свій потенціал у протистоянні з вільним світом. Росія не виключення. Треба постійно посилювати тиск за терор. Тиск у нашій обороні, у санкціях проти Росії, у знищенні шляхів обходу санкцій російською державою та її компаніями, у політичному та юридичному тиску.

Чим більше тиску буде, тим швидшим буде рух до відновлення нашої територіальної цілісності і міжнародного правопорядку. Робимо все, щоб партнери це відчували. Цю необхідність тиснути й надалі. Крок за кроком. Безупинно.

Хочу сьогодні окремо подякувати Данії за новий оборонний пакет для України і за рішення про створення фонду відновлення для нашої країни обсягом $1 млрд. Дуже вагомо, дуже потрібно, я дякую уряду Данії, данському парламенту, всьому суспільству. Саме такі рішення свідчать про можливості повернення миру в Україні і стабільності всій Європі.

Є сьогодні і важливе рішення в Лондоні у справі кремлівського хабаря Януковичу ще 2013 року, коли російські гроші та брудні схеми з тодішніми політиками використовувались практично як частина агресії проти нашої держави. Саме в такому контексті і треба розглядати справу про 3 мільярди, і це справедливо.

Володимир Зеленський також розповів про своє звернення до британських ЗМІ із закликом поширення правди про російську агресію і про наших людей, яким Росія ламає життя.

Відбулася зустріч і з представниками провідних медіа США. Говорили про сучасні технології на війні.

Кажучи про події на фронті, Зеленський знову відзначив “звичайно, Бахмут”. Але сказав, що і про південь, і про Харківщину, “про жоден із напрямків не забуваєм”.

Головне завдання, на це націлені всі, – окупант має бути знищений.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube