“1000 генераторів для Перемоги” від благодійників. Якщо вам дійсно треба – звертайтеся


17:2415.03.2023

Наприкінці лютого благодійний фонд We stand with Ukraine отримав 1000 генераторів від міжнародного благодійного партнеру з Америки – Convoy of Hope. Генератори було надано Україні в рамках програми всебічної підтримки енергетичного фонду країни та якомога швидшого подолання наслідків війни.

“1000 генераторів для Перемоги” від благодійників. Якщо вам дійсно треба - звертайтеся 1

Благодійний фонд запускає проєкт “1000 генераторів для Перемоги”, у рамках якого  генератори буде передано тим організаціям, які потребують підтримки та допомагають суспільству.

Ті, хто надають допомогу, мають бути захищеними та незалежними!

Тому команда проєкту просить надсилати заявки від громадських об’єднань, які сприяють пришвидшенню Перемоги України та допомагають цивільним українцям.

Перевага надаватиметься організаціям, які вже ведуть активну діяльність: 

 • громадським кухням; 

 • польовим кухням; 

 • центрам реабілітації; 

 • госпіталям; 

 • притулкам для ВПО; 

 • прифронтовим пунктам надання допомоги;

 • медичним закладам;

 • модульним поселенням для переселенців.

Щоб отримати генератор, необхідно заповнити гугл-форму за посиланням  на сайті та очікувати на відповідь – https://wswukraine.com/

Команда проєкту детально вивчить кожну заявку протягом 7-и календарних днів та зв’яжеться для уточнення деталей з тими організаціями, яким буде надано допомогу.

Довідка

Благодійний фонд We stand with Ukraine було створено в лютому 2022 року на початку повномасштабного вторгнення росії до України. Реалізуючи програми міжнародних партнерів, We stand with Ukraine став майданчиком для формування мережі з понад 200 хабів з розповсюдження гуманітарної допомоги. На сьогодні гуманітарну допомогу отримало близько 4 млн українців. У грудні 2022 року завдяки потужній роботі We stand with Ukraine отримав відзнаку Президента України “Золоте серце” з рук Володимира Зеленського.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube