Прогнози Едді Хірна справджуються? Після остаточної домовленості Ф’юрі висунув Усику нову вимогу


18:3913.03.2023

Тільки сьогодні ІншеТВ повідомляло про те, що найвпливовіший промоутер світу сумнівається, що бій Ф’юрі з Усиком відбудеться. Едді Хірн запідозрив, що Тайсон Ф’юрі намагався зірвати бій з Олександром Усиком, коли пропонував йому розподіл гонорару 70:30 на свою користь. “Дивіться, до бою залишилося шість або сім тижнів. А Тайсон каже, що лише на вихідних розпочав підготовку. Усик впіймав його на блефі. Як гадаєте?” – запитав Хірн. 

Схоже, він був правий, бо вже стало відомо про чергову дивну вимогу для проведення поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу в хевівейті Олександру Усику оголосив британський боксер Тайсон Ф’юрі. Команда українця розцінила її як спробу зірвати бій.

Про це повідомляє Instagram спортсмена.

“Циганський Король” запропонував підписати контракт на об’єднавчий бій без опції реваншу. 34-річний британець упевнений, що для визначення найсильнішого достатньо поєдинку 29 квтіня на “Вемблі”.

“Як щодо того, щоб не було жодного ***ного пункту про право на реванш? Для нас обох. Давайте максимально підвищимо ставки. Ніколи не варто турбуватися про майбутнє і суми в доларах, які можна отримати після поразки”, – заявив Ф’юрі.

На пропозицію чемпіона WBC відреагував промоутер Усика Олександр Красюк. Менеджер українського боксера розцінив нову ідею Ф’юрі, як спробу взагалі уникнути бою з володарем чемпіонських поясів WBA, WBO, IBF та IBO.

“Як ми й передбачали, Пузо шукає шляхи, щоб втекти. Неможливо, щоб людина мала такий страх. Який сором. Дуже прикро за прихильників Ф’юрі”, – написав Красюк у Instagram.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube