“Это просто геноцид, отсеивание народа. Это военный полигон, где весь мир испытывает оружие”, – перехоплення ГУР (АУДІО)


20:4909.03.2023

Військовослужбовець РФ, не стримуючись, розповідає своє ставлення до війни в Україні та прогнозує майбутнє для верхівки Російської Федерації.

Про це йдеться в новому аудіоперехопленні Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України.

Окупант скаржиться, що попри закінчення контракту, росіян далі відсилають воювати, а у відповідь на беззаконня кажуть, щоб ті подавали до суду.

На що його співрозмовник відповідає, що окупанту слід прийти до штабу, відкинути зброю і сидіти, відмовляючись служити.

Російський військовий каже, що розглядає варіант знайти співробітника ФСБ РФ, щоб розповісти тому, що відбувається, і притягнути до відповідальності інших співробітників ФСБ і командирів.

– Тобто виходить, що це утримання незаконне, незаконне утримання людини. Виходить це взагалі це kidnapping, тероризм, бл*дь, викрадення і утримання, – скаржиться співрозмовник окупанта.

Росіяни також обговорюють, що поки з російської сторони на фронті повний безлад – по телевізору виступають із красномовними промовами.

– Якийсь, нах*й, “антитероризм-ху*зм”, х*єта все це цілковита. Народ вони, бл*дь, хочуть зберегти мирний. Я не буду, хочу висловитися, але боюся, мене потім за це посадять, – скаржиться російський військовий.

Порівнюючи російсько-українську війну з вторгненням радянських військ до Афганістану, він називає вторгнення в Україну нікому не потрібним і таки, яке ще гірше, ніж в Афганістані.

– Тут нічого, нах*й нікому не потрібно. Це просто геноцид, просто *бучий геноцид, нах*й. Відсіювання народу, нах*й. Це військовий полігон, де, нах*й, весь світ випробовує свою зброю, – розповідає окупант.

Водночас співрозмовник окупанта розповідає, що в Росії на цю війну громадян призивають, хоча втрати серед росіян – величезні.

– Не, ну, 200-тих, як би не так дох*я, але, бл*дь, 300-х, покалічених, пох*ечених – пачками, – розповідає російський військовий.

При цьому співрозмовник скаржиться на “м’ясорубку під Бахмутом”.

– Ось те, що по телевізору п*здять: “ми красені! Ми за мир, за все інше, бл*дь. Ми народ захищаємо і бла-бла… бережемо – все це цілковитий п*здёж, – каже окупант;

На думку окупанта, то росіяни, які повернулися з війни, будуть зносити військкомати і урядові будівлі в Росії.

– Якщо цю х*йню не припинять, то вже скоро і х*хлів реально в Кремль ми самі проводимо, – каже росіянин.

Крім того, окупант скаржиться, що їх залишили в посадці сидіти як нове “гарматне м’ясо” для української артилерії.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube