Так от він який, виклик “бацьки”. На кордоні Білорусі планують масштабну провокацію, везуть Соловйова, – ГУР


17:4709.03.2023

Окупанти планують масштабну провокацію на українсько-білоруському кордоні, організацію висвітлення подій доручено пропагандисту Соловйову.

За інформацією Головного розвідувального управління міноборони України, головний російський пропагандист Володимир Соловйов має прибути до Білорусі найближчим часом. 11 березня планується організація теле-радіомоста та пряма трансляція з місця подій для пропагандистських ЗМІ в рф.

Для цього на територію Білорусі прибувають кілька груп росіян. Імовірно, плани окупантів передбачають загрозу руйнування об’єктів інфраструктури та можливі жертви серед мирного населення.

Мета провокації – створення ворожої суспільної думки щодо України з боку білоруських громадян та забезпечення повноцінної участі збройних сил країни у війні на боці рф. “Нагадуємо, що Україна не проводить жодних бойових операцій на території Білорусі”, – підкреслили в ГУР.

Нагадаємо, Лукашенко після візиту в Китай геть очманів і обізвав Зеленського гнидою (ВІДЕО) Тоді ж він сказав і про виклик, який кимось кинутий.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube