Звернення Володимира Зеленського (ВІДЕО)


19:1307.03.2023

-Сьогодні в бою загинув «Да Вінчі», герой України, доброволець, людина-символ, людина-хоробрість, – Дмитро Коцюбайло. Боєць 67-ї окремої механізованої бригади, комбат. Загинув в бою під Бахмутом, у бою за Україну. Він із 2014 року захищав нашу незалежність, гідність нашого народу. Один із наймолодших героїв України. Один із тих, чия особиста історія, характер, сміливість навіки стали історією, характером і сміливістю України.

Уже понад девʼять років українські герої в жорстоких боях за державу виборюють майбутнє для України. Спокій і відносна безпека в тилових містах – це їхній подвиг. Наша впевненість у перемозі України – це їхня стійкість і сила. Україна завжди памʼятатиме своїх героїв.

Наша памʼять про них не згине. Згине цей ворог, що прийшов в Україну. 67-ма бригадо, воїни, слава вашій хоробрості! Усі українці, хто бʼється за Бахмут, слава вашому героїзму! Дякую всім воїнам, чия стійкість і наполегливість знищують армію окупанта на Донбасі, – сказав президент України.

Він також відзначив мужність і хоробрість 10-ї гірсько-штурмової бригади, 56-у окрему мотопіхотну, 93-ю і 54-у окрумі механізовані бригади. Морпіхів 35-ї, десантників 79-ки, 55-ї артилерійської бригади, Нагвардію, прикордонників, Сили безпеки.

-Слава усім, хто дає результат там, де тривають найжорсткіші битви.

Зеленський також подякував команді, яка займається обмінами полонених – 130 воїнів вдалося повернути з російського полону. І нагадав бійцям на передовій про необхідність поповнювати обмінний фонд.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube