Готовність ракетоносіїв в морі свідчить, що вірогідність атак максимально висока, – ОК “Південь”


13:2106.03.2023

За минулу добу ворогом здійснено близько 8️⃣0️⃣ обстрілів, внаслідок яких загинула мати і 2 дітей на власному подвір’ї в одному з деокупованих сіл правобережжя. Як і раніше обстріли спрямовані по житлових кварталах та обійстях мирних мешканців, пошкоджено десятки будинків, господарчих споруд, комунікацій.

Наші ракетно-артилерійські підрозділи, виконуючи вогневі завдання по ретельно вивірених координатах, скоротили ворожі потужності на 3️⃣ зенітно-ракетних комплекси, 2️⃣ одиниці інженерної техніки, якими ворог облаштовує оборону на лівобережжі, знищено 2️⃣ спостережних пости та склад з боєприпасами.

В районі Великого Потемкінського острова за відомим всьому світу курсом направлено 3️⃣ переоблаштованих окупантами цивільних моторних човни, разом з ДРГ. 1️⃣8️⃣ рашистів демілітарізовано.

Корабельне угруповання ворога в Чорному морі тримається на ракетобезпечній для себе відстані від контрольованого Україною берега. Серед 1️⃣5️⃣ кораблів, залишаються 3️⃣ ракетоносії, 2 з яких підводні. Загальна кількість «Калібрів» – до 1️⃣6️⃣.

Ворог продовжує повітряну розвідку, та пошуки нової тактики підвищення результативності застосування ракетних ударів.

“Поставивши на паузу” масовані ракетні атаки, час від часу задіює авіацію і ракети повітряного базування, групи дронів-камікадзе, а також наземне озброєння типу берегових чи оперативно-тактичних ракетних комплексів або ЗРК С-300 по прифронтових територіях в зонах досягання.

Готовність же ракетоносіїв в морі свідчить, що вірогідність атак максимально висока.

Не нехтуйте заходами безпеки, не ігноруйте повітряну тривогу, пам’ятайте про мінну небезпеку на деокупованій території та в прибережній зоні, де після шторму море може приносити ворожі міни.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube