Зеленський відзначив хоробрість і міцність бригад ЗСУ, Нацгвардії та ДПСУ, які захищають Донбас. Про що ще говорив Президент (ВІДЕО)


20:2805.03.2023

«Цей тиждень – черговий тиждень, коли наші воїни та кожен і кожна, хто допомагає захищати державу, зробили українську перемогу ще ближчою. Відбивали штурми, знищували окупанта, підривали ворожі позиції і логістику, берегли наші кордони і міста. Я дякую кожному і кожній, хто зараз у бою! Дякую всім, чиє життя дає порятунок життя України!

Особливо відзначу і сьогодні за хоробрість, міцність та незламність воїнів, які бʼються на Донбасі. Одна з найтяжчих битв. Болісна і важка. 93-тя окрема механізована бригада «Холодний Яр», 77-ма окрема аеромобільна бригада, 56-та окрема мотопіхотна бригада, 5-й окремий штурмовий полк. А ще наші нацгвардійці, прикордонники. 3-тя бригада оперативного призначення Нацгвардії. Донецький, Луганський, Краматорський прикордонні загони і зведені загони «Дозор», «Волинь», «Чернігів». Дякую, хлопці! Дякую всім армійцям, гвардійцям, прикордонникам, які захищають нашу державу на Бахмутському, Вугледарському, Авдіївському, Сіверському, Сватівському, Лиманському та Запорізькому напрямках.

Дякую і кожному волонтеру, який допомагає нашим хлопцям зберігати стійкість! Дякую всім нашим лікарям, медичним сестричкам, які рятують життя і здоров’я наших бійців!

Вистоїмо, виженемо окупанта, покараємо їх. Україна переможе! Слава Україні!»

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 375 дня опору українського народу повномасштабному російському вторгненню.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube