Шахтар після серії пенальті вийшов до 1/8 фіналу Ліги Європи (ВІДЕО)


07:0724.02.2023

Донецький Шахтар вийшов до стадії 1/8 фіналу Ліги Європи, здолавши французький Ренн за підсумками двох матчів.

Матч-відповідь команд відбулася у Ренні на стадіоні Стад де ла Рут де Лор’ян та завершилася з рахунком 2:1 на користь господарів поля в основний та компенсований час. Але у серії точніше били гравці українського клубу (5:4), повідомляють Факти.

Гірники першими відкрили рахунок після голу Лассіна Траоре, але взяття воріт скасували після перегляду VAR. Арбітр побачив гру рукою хавбека Артема Бондаренка.

А перший гол у матчі забили гравці французького клубу. На 52-й хвилині відзначився камерунський нападник червоно-чорних Карл Токо Екамбі, який потужно з близької відстані пробив у сітку воріт Анатолія Трубіна.

Таким чином рахунок став рівним за сумою двох матчів і гра перейшла у компенсований час.

На 106-й хвилині перевагу французів подвоїв бельгієць Ібрагім Салах, який відправив м’яч у нижній лівий кут воріт. А за хвилину до кінця основного часу овертайму м’яч у власні ворота відправив хавбек Жануель Белосян і рахунок матчу став 2:1, зрівнявши за сумою двох до 3:3.

У серії пенальті влучніше пробивали гірники 5:4. Варто відзначити, що український голкіпер парирував три удари гравців команди суперника.

Відео матчу Ренн – Шахтар – 2:1 (пен. 4:5)

У першому матчі команд, що відбувся тиждень тому, донецький Шахтар здолав Ренн з рахунком 2:1. Тоді голами відзначилися Дмитро Криськів та Артем Бондаренко.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube