В Варшаві пройшов з’їзд російської опозиції – розглянули Революційний акт, вирішили перезаснувати Росію (ВІДЕО)


18:5923.02.2023

Зміна влади в Росії, зміни до Конституції та закони про люстрацію та вільні медіа — ці, а також інші ініціативи обговорили російські опозиціонери на з’їзді народних депутатів, який протягом трьох днів тривав у Варшаві.

Які підсумки підбито та які плани намічено, розповіла кореспондентка телеканалу FREEДОМ Наталія Малишко у прямому включенні з Варшави.

“Одним із важливих документів, які розглядали на з’їзді, був Революційний акт. Це документ, який декларує принципи затяжного перехідного періоду після падіння путінського режиму. Над ним, як і над багатьма іншими документами, працювали відомі російські опозиціонери, як-от Марк Фейгін, Олена Лук’янова, та багато інших. Загалом у роботі з’їзду взяли участь близько 100 делегатів”, — зазначила кореспондентка.

Під час з’їзду також було ухвалено рішення про перейменування Росії. Делегати з’їзду пропонують створити нову державу — Російську Республіку.

“Російська Федерація припиняє своє існування. Крапка. Створюється нова країна і нова країна отримує назву Російська Республіка, тому що ми вважаємо, що Російська Федерація дискредитувала себе агресією, війною, диктатурою, і тому треба створювати країну заново”, — поінформував організатор з’їзду Ілля Пономарьов.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube