Site icon inshe.tv

Цієї суботи дві громади Миколаївщині отримають гігієнічні набори від Save the Children in Ukraine

Цієї суботи дві громади Миколаївщині отримають гігієнічні набори від Save the Children in Ukraine 1

Вже в суботу, 25 лютого, відбудеться роздача гігієнічних наборів від “Save the Children in Ukraine” у перших двох громадах Миколаївщини.

Зокрема, команда гуманітарного штабу “Центру підтримки бізнесу” завітає до селищ Первомайської та Баштанської громад.

Про це повідомили в Центрі підтримки бізнесу, передає Інше ТВ.

«Вказані громади постраждали від військових дій, проте життя поступово повертається сюди. Допомога для нескорених українців є дуже важливою.

Збір та видача допомоги у Первомайський ОТГ розпочинається з 10:00.

Збір та видача допомоги у Баштанській ОТГ розпочнеться о 12:00.

Точний час та місце видачі погоджені з головами громад та старостами сіл. Видача проводиться за попередньо погодженими списками.

Контакти для уточнення: +380678211343», – йдеться в повідомленні.

Зауважимо, що цей проект реалізовується Всеукраїнською громадською організацією «Українська Асоціація Центрів Підтримки Бізнесу» за підтримки міжнародної гуманітарної організації Save the Children.

Проєктом передбачено забезпечення наборами гігієни родин з дітьми, в тому числі малозабезпечених, вагітних жінок, інвалідів, які проживають у територіальних громадах Миколаївської та Херсонської областей, розташованих у зоні бойових дій або поряд з ними, та потребують допомоги і піклування.

В рамках проєкту планується охопити 2250 домогосподарств та 8000 осіб, які проживають на територіях Баштанської, Березнегуватської, Галицинівської, Горохівської, Первомайської, Снігурівської та Шевченківської територіальних громад Миколаївської області, а також Білозерської, Бериславської, Борозенської, Великоолександрівської, Дар’ївської, Калинівської, Милівської, Музиківської, Новорайської, Тягинської, Херсонської, Чорнобаївської територіальних громад Херсонської області.

Як повідомляло Інше ТВ, Асоціація учасників та інвалідів АТО з Миколаєва готує книги для дітей, батьки яких воюють

Exit mobile version