Резніков заявив, що залишиться на посаді міністра – таке рішення Зеленського


15:5615.02.2023

Олексій Резніков залишиться на посаді міністра оборони України. Він сказав, що це прохання президента Володимира Зеленського, пише The Guardian.

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що президент Володимир Зеленський попросив його залишитися на своїй посаді після корупційного скандалу, який охопив його міністерство і поставив під сумнів його роль.

На запитання, чи планує він залишатися на посаді міністра оборони в найближчі місяці, Резніков відповів: “Так, це було моє рішення. Так, це було рішення мого президента.

Міністр оборони України Олексій Резніков бере участь у засіданні міністрів оборони країн-членів НАТО в штаб-квартирі Альянсу в Брюсселі у вівторок.
Позиція Резнікова, одного з найвідоміших українських діячів на міжнародній арені, стала предметом інтенсивних спекуляцій після того, як з’ясувалося, що міністерство оборони платить вдвічі або втричі дорожче, ніж у супермаркетах, за продукти харчування для забезпечення військ на передовій.

Минулого місяця один з його заступників подав у відставку після цього звинувачення, яке міністерство заперечило. Двоє інших були звільнені вчора.

У вівторок Резніков призначив трьох нових заступників, серед яких генерал-лейтенант Олександр Павлюк, який недовго був губернатором Київської області в перші дні російського вторгнення



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube