Комаров показав Центр бойового управління на чолі з Сирським. Скоро покаже більше (ВІДЕО)


16:4615.02.2023

Український телеведучий Дмитро Комаров опублікував у Facebook ролик на кілька секунд, де показаний один із центрів бойового управління Сил оборони України.

“На відео – маленький фрагмент з майбутнього фільму. Я свідомо називаю це місце «Центр прийняття рішень», бо саме так наш ворог називає такі місця. І саме вони – головна мета ворога. Це Центр бойового управління. Не скажу, де і коли відбувалась зйомка. Все було зроблено з дотриманням заходів безпеки після довгих місяців очікування зустрічі.

Я мріяв зробити інтерв’ю з генералом Сирським ще після успішної Київської операції навесні, але він невловимий – завжди у бою. Після роботи на Київщині він займався першою Харківською операцією, а потім блискуче спланував історичний осінній Харківський контрнаступ, результати якого знає весь світ.

Мені вдалося реалізувати свою мрію журналіста та зробити інтерв’ю із Сирським у його робочій атмосфері.

Як керують бойовими діями? Де ухвалюють стратегічні рішення? Що сталося восени на Харківщині – як ЗСУ та всі інші Сили Оборони України змусили «другу армію світу» посипатися та втекти? Це ми з вами почуємо особисто від Олександра Сирського. Особисто для мене ця зустріч залишила дуже приємні враження – я побачив перед собою не тільки військового, а перш за все людину – скромну, ввічливу, людяну. Вам буде цікаво це побачити.

Це не просто інтерв’ю – це історія. України. І світова. 24 лютого 2023 року о 20.15 на каналі 1+1 Україна у моєму документальному проекті «Рік» ви побачите чимало неймовірних людей, без яких історія України розгорталася б інакше. Їхній внесок не просто вагомий – саме від їх ідей, рішень та дій безпосередньо залежить те, як розгорталися та розгортаються події цієї війни”, – пише Комаров.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube