Site icon inshe.tv

“Чесність потрібна Міжнародному олімпійському комітету. Чесність, яку він загубив”, – Зеленський звернувся до міністрів спорту

"Чесність потрібна Міжнародному олімпійському комітету. Чесність, яку він загубив", - Зеленський звернувся до міністрів спорту 1

Володимир Зеленський взяв участь у віртуальному саміті міністрів спорту держав-партнерів і звернувся до його учасників.

-Поки Росія вбиває і тероризує, представникам держави-терориста не місце на спортивних та олімпійських змаганнях. І це не перекриєш якоюсь там удаваною нейтральністю чи білим прапором. Бо Росія тепер така, що все заплямовує кровʼю, навіть білий прапор.

Можливо, хтось хоче «шредеризації» спорту й присутності держави-терориста в тому чи іншому вигляді на спортивних майданчиках світу. Можливо, хтось хоче знехтувати олімпійським духом, щоб, маніпулюючи буквою олімпійських принципів, допомогти Росії. Але ми з вами мусимо захищати життя. Ми з вами мусимо захищати наші цінності. Ми з вами мусимо зупиняти агресію й боротися проти тих, хто обирає для себе шлях терору.

Це треба визнати. І це треба визнати, зокрема, на рівні Міжнародного олімпійського комітету.

Чесність потрібна Міжнародному олімпійському комітету. Чесність, яку він, на жаль, загубив. Чесність, яка допоможе зупинити російський терор і наблизити мир.

Exit mobile version