Військові вимагають від путіна нової хвилі мобілізації. Чутки з Кремля


12:2809.02.2023

Путін наказав не припиняти мобілізацію і набрати ще 30 тисяч, але військові кажуть, що треба в 10 раз більше.

Про це пише Телеграм-канал Генерал СВР, відомий своїми інсайдами з кремлівських кабінетів.

“Учора людина, схожа на президента Росії Володимира Путіна, вручала премії Президента в галузі інновацій для молодих вчених, потім розмовляла з цими самими молодими вченими, потім зустрічалася і фотографувалася з ними ж, провела широке засідання Ради з питань науки та освіти і на додачу до всього перерахованого, провела зустріч з учасниками багатосторонніх консультацій секретарів рад безпеки з афганської проблематики. Таким темпом скоро дублер президента обійде Путіна за обізнаністю та залученістю до багатьох процесів
Сам президент Росії Володимир Путін у режимі відеоконференції провів тільки нараду з постійними членами Ради Безпеки РФ. Після основної частини нарада продовжилася у вузькому складі. Обговорювали стан справ на фронті та низку супутніх тем. Президенту доповіли, що у зв’язку з відновленням наступу на низці ділянок фронту в останні п’ять днів російські війська зазнають великих втрат як у живій силі, так і в техніці. Так само Путіну доповіли про проблеми із забезпеченням і можливістю надання першої допомоги тим, хто отримав поранення на полі бою.

За оцінками Генерального штабу Збройних сил РФ для дотримання запланованих темпів наступу необхідно терміново проводити наступний етап мобілізації. Це вже далеко не перше звернення до президента з боку керівництва військового блоку з приводу необхідності проведення повноцінного наступного етапу мобілізації. Після доповіді Путін дав розпорядження до 4 березня призвати в рамках мобілізації тридцять тисяч осіб без офіційного освячення цього процесу. На репліку, що до травня знадобиться вдесятеро більше від названої цифри, президент відповів: “Пізніше все вирішимо.” І закрив нараду.
Путін великий любитель вирішувати проблеми в останній момент, якщо вони до цього не вирішилися самі собою. Проблеми накопичуються як снігова куля, і дедалі більше людей в оточенні президента розуміють, що більшість із цих проблем розв’язати не вдасться, а як виходити з кризи, що поглиблюється, у системі, де все залежить від однієї дуже нерішучої людини, не знає ніхто…”, – сказано в повідомленні.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube