Таких, як Малюк і Клименко, має бути більше на посадах в центральній і місцевій владі, – Зеленський (ВІДЕО)


20:3007.02.2023

Верховна Рада за моїм поданням затвердила нового очільника СБУ. Вважаю саме такий пройдений шлах до посади – сигналом для всіх наших працівників правоохоронних органів. Василь Малюк пройшов випробування війною, довів свою ефективніть і був призначений. Дякую народним депутатам і за голосування кандидатури Ігоря Клименка на посаду міністра внутрішніх справ. Важливо, що система МВС швидко отримала керівника, який пройшов разом з усіма і здобув досвід повномасштабного вторгнення, – сказав Володимир Зеленський і зазначив, що таких людей має бути більше на посадах різного рівня в органах центральної і місцевої влади, і що відповідні призначення погоджені Кабміном – йдеться про очільників адміністрацій Дніпропетровської, Запорізької і Херсонської областей.

Про це президент Зеленський сказав у традиційному відеозверненні.

Президент також розповів про зустріч з міністром оборони Німеччини, на якій йшлося про сучасну зброю для ЗСУ.

-Провів кілька нарад із військовими, нараду з керівником розвідки. Зберігаємо максимальну увагу на тому, що готують окупанти. І на тому, що потрібно нашим воїнам, щоб ефективно протистояти, причому на всіх напрямках.

Донеччина та схід, де найгарячіше, – я про них згадую щодня в таких зверненнях. Південь звучить рідше, хоча стратегічне значення цих напрямків не менше. А зміцнюємо державу по всьому периметру. І я хочу сьогодні відзначити бійців на двох напрямках – наших прикордонників, які воюють на Донбасі, – за щоденну хоробрість і стійкість у боях, за результати. Луганський і Харківський прикордонні загони – я дякую вам, хлопці!

Дякую всім нашим захисникам і захисницям, які забезпечують охорону півночі нашої держави! Суми, Чернігів, Київ, Житомирщина, Волинь. Оперативно-стратегічне угруповання «Північ». Кожен напрямок має значення. Усі ворожі сценарії опрацьовуємо. Державу – захищаємо.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube