Ще один нардеп від ОПЗЖ написав заяву про складання мандату. Арахамія його хвалить


11:3506.02.2023

Сьогодні, 6 лютого, написав заяву про складання мандата Ігор Абрамович.

Про це повідомив керівник фракції «Слуга народу» в парламенті Давид Арахамія, передає Інше ТВ.

«Саме його (І.Абрамовича – прим.ред.) вихід із лав фракції ОПЗЖ у перший день повномасштабного вторгнення заклав початок для її подальшого розвалу в українському парламенті. Тому сподіваюся, що сьогоднішнє його рішення про складення депутатських повноважень так само стане прикладом для наслідування іншими депутатами від забороненої ОПЗЖ.

Хоча Ігор зі своєю проукраїнською позицією ніколи не асоціювався у мене з ідеологією ОПЗЖ. Достатньо поглянути на «синхронність» його голосування з колишніми однопартійцями. Простіше кажучи, – свій серед чужих у тилу п’ятої колони.

А створена ним депутатська група «Відновлення України», яка послідовно підтримує всі важливі для майбутнього країни та відсічі агресора законодавчі рішення, у найважчі місяці війни лише зміцнила стійкість нашого парламенту перед зовнішнім агресором», – зокрема, написав на своєму телеграм-каналі Давид Арахамія.

Також він закликав «інших депутатів із забороненої фракції ОПЗЖ наслідувати цей приклад. Пора вже нарешті відчути настрої суспільства на 11-му місяці повномасштабної війни».

Як повідомляло Інше ТВ, Нардеп від ОПЗЖ, уродженець Миколаєва Олег Волошин складає мандат, а також Королевська з чоловіком написали заяви на складання мандатів нардепів.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube