Site icon inshe.tv

Скандал. Голова патрульної поліції Львова подарував перепустку на проїзд через пл.Ринок, закриту для проїзду. Його відсторонили (ВІДЕО)

Скандал. Голова патрульної поліції Львова подарував перепустку на проїзд через пл.Ринок, закриту для проїзду. Його відсторонили (ВІДЕО) 1

Голову управління патрульної поліції Львівської області відсторонили від посади – він подарував своїй дівчині дозвіл на проїзд через закриту для проїзду звичайних машин центральну площу Львова.

Про це повідомляє у Facebook Патрульна поліція України.

У повідомленні поліції йдеться, що у мережі з’явилося відео з головою управління патрульної поліції Львівської області, який “попередньо презентував своїй дівчині перепустку на проїзд площею Ринок у місті Львові”.

“За вказаними обставинами, керівництвом Департаменту патрульної поліції ухвалило рішення про відсторонення начальника управління патрульної поліції у Львівській області від виконання службових обов’язків. Призначено службове розслідування”, – йдеться у повідомленні поліції.

Згідно з відкритими джерелами, головою управління патрульної поліції Львівської області є підполковник поліції Роман Пилипенко. Свій профіль у Facebook він наразі закрив.

Цікаво, що 30-річна Василина Софранюк (Федюк) сама поширила в Instagram відео, на якому видно, як головний патрульний Львівщини 39-річний Роман Пилипенко дарує їй у подарунок перепустку для проїзду площею Ринок, яка є пішохідною. За даними ZAXID.NET, Василина Софранюк з липня 2022 року є власницею Mercedes-Benz CLA 250 з «дзеркальними» номерами ВС1001НХ. Середня ринкова вартість такого автомобіля – 20 тис. доларів.

«Перепустка через площу Ринок на мій Mercedes», – вигукує вона на радощах, розпакувавши подарунок у присутності Романа Пилипенка, і кидається його цілувати. При цьому жінка демонструє подаровану їй червону перепустку, які передбачені для спеціалізованих служб та силових структур, та заявляє, що любить «повий*буватись». З відео видно, що події відбуваються у службовому кабінеті Романа Пилипенка. Це відео миттєво поширилося соцмережами та викликало обурення користувачів.

Наразі невідомі обставини, за яких Роман Пилипенко оформив на свою наречену червону перепустку. Право проїзду пішохідною зоною у Львові мають лише мешканці, зареєстровані на площі Ринок (зелені перепустки), а також підприємці – власники транспортних засобів, яким надається право в’їзду на платній основі для розвантаження товарів, продуктів, вивезення будівельного сміття тощо (жовті перепустки).

Василина Софранюк працює у Львівській облраді головною спеціалісткою відділу гуманітарної політики та міжнародного співробітництва, також є помічницею депутата від «Європейської солідарності» Андрія Думи.

Роман Пилипенко очолює патрульну поліцію Львівщини понад п’ять років – з червня 2017 року.


Exit mobile version