Скандал. Голова патрульної поліції Львова подарував перепустку на проїзд через пл.Ринок, закриту для проїзду. Його відсторонили (ВІДЕО)


08:3423.01.2023

Голову управління патрульної поліції Львівської області відсторонили від посади – він подарував своїй дівчині дозвіл на проїзд через закриту для проїзду звичайних машин центральну площу Львова.

Про це повідомляє у Facebook Патрульна поліція України.

У повідомленні поліції йдеться, що у мережі з’явилося відео з головою управління патрульної поліції Львівської області, який “попередньо презентував своїй дівчині перепустку на проїзд площею Ринок у місті Львові”.

“За вказаними обставинами, керівництвом Департаменту патрульної поліції ухвалило рішення про відсторонення начальника управління патрульної поліції у Львівській області від виконання службових обов’язків. Призначено службове розслідування”, – йдеться у повідомленні поліції.

Згідно з відкритими джерелами, головою управління патрульної поліції Львівської області є підполковник поліції Роман Пилипенко. Свій профіль у Facebook він наразі закрив.

Цікаво, що 30-річна Василина Софранюк (Федюк) сама поширила в Instagram відео, на якому видно, як головний патрульний Львівщини 39-річний Роман Пилипенко дарує їй у подарунок перепустку для проїзду площею Ринок, яка є пішохідною. За даними ZAXID.NET, Василина Софранюк з липня 2022 року є власницею Mercedes-Benz CLA 250 з «дзеркальними» номерами ВС1001НХ. Середня ринкова вартість такого автомобіля – 20 тис. доларів.

«Перепустка через площу Ринок на мій Mercedes», – вигукує вона на радощах, розпакувавши подарунок у присутності Романа Пилипенка, і кидається його цілувати. При цьому жінка демонструє подаровану їй червону перепустку, які передбачені для спеціалізованих служб та силових структур, та заявляє, що любить «повий*буватись». З відео видно, що події відбуваються у службовому кабінеті Романа Пилипенка. Це відео миттєво поширилося соцмережами та викликало обурення користувачів.

Наразі невідомі обставини, за яких Роман Пилипенко оформив на свою наречену червону перепустку. Право проїзду пішохідною зоною у Львові мають лише мешканці, зареєстровані на площі Ринок (зелені перепустки), а також підприємці – власники транспортних засобів, яким надається право в’їзду на платній основі для розвантаження товарів, продуктів, вивезення будівельного сміття тощо (жовті перепустки).

Василина Софранюк працює у Львівській облраді головною спеціалісткою відділу гуманітарної політики та міжнародного співробітництва, також є помічницею депутата від «Європейської солідарності» Андрія Думи.

Роман Пилипенко очолює патрульну поліцію Львівщини понад п’ять років – з червня 2017 року.




© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube